dijous, 12 de maig de 2022

CAIXA DELS TRESORS: MÍA

AVUI HA PORTAT LA CAIXA DELS TRESORS LA NOSTRA COMPANYA MÍA! HA VINGUT MOLT ELEGANT AMB UN VESTIT MOLT BONIC PER SER LA PROTAGONISTA DEL DIA D'AVUI.

PER COMENÇAR, HA SET L'ENCARREGADA DE FER L'ASSEMBLEA. AQUÍ LA PODEU VEURE PREPARADA AMB LES FOTOS I ELS NOMS DELS COMPANYS I COMPANYES PER REPARTIR-LES I PODER VEURE QUI HA VINGUT I QUI NO.


UN COP FET AIXÒ, HA AGAFAT LA CAIXA DE LES FORMIGUES PER PODER COMENÇAR A MOSTRAR-NOS ALLÒ QUE HAVIA POSAT A DINS. ESTAVA MOLT EMOCIONADA!

NA MÍA ENS HA ANAT CONTANT ALLÒ QUE HA PORTAT: EL PRIMER QUE HA TRET HA SET UN MICO DE PELUIX QUE LI ENCANTA. ENS HA CONTAT QUE FEIA REMOR PERÒ PRIMER NO LI TROBÀVEM EL BOTÓ I PENSÀVEM QUE NO TENIA PILES. DE SOBTE PERÒ LI HA TOCAT LA MÀ I HA COMENÇAT A FER EL SEU SO! ''UH UH UH AH AH AH!'', TOTS I TOTES HEM COMENÇAT A RIURE!

DESPRÉS HA TRET UNA JOGUINA QUE TÉ DE NOM ''BABY YODA''. HEM VIST QUE TÉ UNES ORELLES MOLT GRANS I ÉS DE COLOR VERD! AQUEST TAMBÉ ENS HA DAT UNA SORPRESA PERQUÈ DE SOBTE HA COMENÇAT A OBRIR I TANCAR ELS ULLS I A FER RENOU!

EL SEGÜENT OBJECTE ESTIMAT HA SET UNA NINA TAMBÉ DE PELUIX DE COLOR ROSA. ENS HA CONTAT QUE LI AGRADA MOLT I HI JUGA A CASA.

PER ACABAR, UN UNICORN BLANC I MOLT SUAU HA SORTIT DE LA CAIXA I DE NOU NA MÍA HA FET QUE FES MÚSICA RELAXANT I LLUMS. ENS HA ANAT MOLT BÉ PER A  FER LA RELAXACIÓ AMB ELL DESPRÉS DEL PATI.

COM SEMPRE, DESPRÉS HEM ANAT A LES TAULETES A TREBALLAR UN POC LA SEVA LLETRA INICIAL (LA ''M''). HEM VIST QUE ÉS LA MATEIXA QUE LA D'EN MARIO! I ÉS COM UNES MUNTANYES QUE VAN AMUNT I AVALL. ELLA MATEIXA HA SET L'ENCARREGADA DE REPARTIR-LES.

MOLTES GRÀCIES MÍA I FAMÍLIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada