divendres, 24 d’abril del 2020

Recomanacions Equip de suport

ACTIVITATS DE CONSCIÈNCIA SIL·LÀBICA

Bon dia famílies!

Des de l'Equip de Suport, us volem fer una proposta per treballar, de forma lúdica, activitats de consciència fonològica. Aquest tipus d'activitats són bàsiques per al desenvolupament de la lectoescriptura, el seu entrenament en diferent nivells és la base per adquirir destreses en lectura i en l'escriptura.

Tots els divendres, us farem arribar diferents propostes per si voleu practicar a casa. En aquest cas, es tracta de les següents activitats:
  
  • Activitats interactives de comptatge de síl·labes: trobareu fins a 8 activitats que us permetran classificar les diferents imatges que van sortint, segons el seu nombre de síl·labes.

                                         ACTIVIDADES CONCIENCIA SILÁBICA

  • Una vegada que hagueu acabat les activitats anteriors, podeu practicar amb els objectes que trobeu per casa, classificar-los segons el nombre de síl·labes que tinguin. 
Per exemple: agafem folis i posem un número (de l'1 al 4) en cadascun i els col·loquem al terra. Quan diguem "JA!" hem de cercar per casa objectes que només tinguin 1 síl·laba i col·locar-los a sobre del foli on hi ha el número 1, podem donar-nos 2 minuts de temps. Anirem fent el mateix amb objectes de 2, de 3, etc... A veure qui és capaç de trobar-ne més!

Esperem que disfruteu de les activitats i que passeu un bon cap de setmana!
 Amb els nens d´infantil ho podeu fer amb salts, palmades.... pot ser molt divertit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada