dimarts, 13 d’octubre del 2015

El nostre nom d'aula "Els músics"

Fa uns dies que hem començar el projecte i tria del nom de l’aula. Els nins i nines han fet diferents propostes i per votació/consens va sortir el nom dels músics!! “SOM L’AULA DELS MÚSICS”. El nostre objectiu és tenir experiències de primera mà, el nostre projecte es durà a terme durant tot el curs, perquè forma part de la nostra identitat com a grup i tenim molta tasca per posar en marxa. 
Començam fent una activació dels coneixements previs:
      - Què sabem? 
     - Què volem saber?
Després de conversar el primer dia hem gaudit amb instruments de percussió: maraques, triangles, caixa...
Altres dies han cantat amb la guitarra de n’Ana, la mestra de música.
Sessió 3: Els intruments S’ha fet una tria dels instruments que volen tocar els nostres músics. 
Sessió 4: Audicions Hem fet audicions dels diferents instruments, parlant d’algunes de les seves característiques ( corda, vent i percussió).  
Sessió 5: Els músics A partir de la pròpia imatge, la foto només de la cara, han dibuixat seu cos. També han pintat l’instrument que havien triat i l’han aferrat amb el seu nom.
Sessió 6: Taller de maraques (Gràcies per la vostra col·laboració amb l’aportació de l’arròs). Ha estat una feinada posar 3 cullerades d’arròs al pot reciclat, ni més ni manco 3! 

Per tot això hem emprat l’embut i ens ha encantat, després hem pogut decorar les maraques amb gomets d’estels, cercles de color vermell i de color blau.
Ens ha quedat ben xulo!! Ens queda practicar tots a l’hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada